De kracht van flexibiliteit: tien redenen om voor de CiPiObox pakketautomaat te kiezen

De kracht van flexibiliteit: tien redenen om voor de CiPiObox pakketautomaat te kiezen

6 februari 2024

Bij CiPiO staat flexibiliteit voorop. Onze CiPiObox pakketautomaat is daarom ontworpen om eenvoudig en snel te plaatsen, waardoor complexbewoners snel verlost worden van alle chagrijn die vaak komt kijken bij pakketbezorging. Maar als het aankomt op flexibiliteit, dan hebben we nog behoorlijk wat meer te bieden! Lees hier meer over de kracht van onze flexibiliteit: de 10 van CiPiO.

De kracht van flexibiliteit #1: modulair opgebouwde pakketautomaat

Wist je dat onze pakketautomaat modulair is opgebouwd en zelfs achteraf eenvoudig is uit te breiden? Zo past hij altijd bij behoeften van een appartementencomplex. Groeit het aantal leveringen in de toekomst? Geen probleem, dan plaatsen we gewoon kolommen bij. En dat is mogelijk bij zowel onze binnen- als buitenvariant van de CiPiObox.

De kracht van flexibiliteit #2: White label pakketbezorging

Een ander groot voordeel is het feit dat onze pakketautomaten white label zijn, wat betekent dat elke bezorgdienst erin kan afleveren. Het is immers bij bestellen niet altijd duidelijk wie komt afleveren, laat staan dat daarvoor keuzemogelijkheden worden geboden in een webshop. Die doet immers maar zaken met één of twee geselecteerde bezorgdiensten.

De kracht van flexibiliteit #3: Zowel koop als huur mogelijk

Bovendien bieden we zowel koop als huur aan, waardoor klanten ook kunnen profiteren van een competitief, laag bedrag per maand. Dit maakt onze oplossing laagdrempelig toegankelijk voor bijvoorbeeld VvE’s die de gehele investering niet ineens kunnen of willen doen.

De kracht van flexibiliteit #4: Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze metalen pakketautomaten zijn voorzien van een zeer inbraakbestendige constructie en zijn standaard uitgerust met camerabewaking. Bovendien maken we gebruik van in-huis, door VDL ontwikkelde, ultra-degelijke sloten. Wel zo’n comfortabel gevoel als je waardevolle spullen thuis laat afleveren! 

De kracht van flexibiliteit #5: Custom design

Niet elk complex is hetzelfde en smaken verschillen. De één gaat voor statig en neutraal, terwijl de ander gaat voor veel uitbundige kleuren. Bij de CiPiObox is alles mogelijk. We bieden namelijk de mogelijkheid om de pakketautomaat volledig in eigen ontwerp te wrappen, zodat die perfect past bij de bewoners en uitstraling van het appartementencomplex.

De kracht van flexibiliteit #6: Intuïtieve en meertalige bediening

Zoveel mensen, zoveel wensen. Maar als je zoveel gebruikers bedient, dan wil je erop kunnen vertrouwen dat zowel de bezorging als het afhalen door talloze mensen foutloos en soepel verloopt. De CiPiO pakketautomaten zijn daarom uitgerust met een doordachte, intuïtieve bediening. En nog mooier; deze kan in meerdere talen worden aangeboden!

De kracht van flexibiliteit #7: Operationeel beheer volledig uit handen

Mutaties in het bewonersbestand, pakketjes die niet afgehaald worden, bezorgfouten… Het zijn situaties waar bij de aanschaf van een pakketautomaat zelden bij wordt stilgestaan. Maar ze bepalen in de praktijk wel hoe de pakketautomaat wordt ervaren door bewoners!

Daarom biedt CiPiO het operationeel beheer van haar kasten optioneel aan. Het beheren van mutaties, beantwoorden van vragen en oplossen van bezorgfouten kunnen we helemaal uit handen nemen. Maar vanzelfsprekend kunnen deze werkzaamheden ook door een beheerder zelf uitgevoerd worden. Vrijheid, blijheid!

Maar er is meer

 

De kracht van flexibiliteit #8: Integratie met toegangscontrole en deurcommunicatie

Hoe mooi en efficiënt is het als complexbewoners langs één oplossing toegangsbeheer én pakketontvangst georganiseerd kunnen krijgen?! Met onze oplossing Access & Parcels scant de bezorger eenvoudig het adreslabel en, op basis van het gedeelde bewonersbestand, krijgt hij daarmee al dan niet (en slechts éénmalig) toegang tot de entree waar de pakketautomaat staat.

Maar ook de voordeur openen voor een bezorger én hem een locker beschikbaar stellen in de CiPiObox is mogelijk. En dat is niet alleen mogelijk langs een gefixeerd intercompaneel, maar zelfs op afstand vanuit de intercom-app.

De kracht van flexibiliteit #9: Geen vendor lock-in

Access & Parcels is een gezamenlijke ontwikkeling van deurcommunicatiespecialist Vercoma en CiPiO. Het grote voordeel van deze samenwerking is de kwaliteit van twee topspecialisten op hun vakgebied. Maar niet alleen dat….! Mocht in de toekomst voor een andere pakketautomaat of intercompartner gekozen worden, dan is men niet gebonden aan de gedwongen winkelnering van één partij die vergelijkbare oplossingen biedt. Flexibiliteit voorop!

De kracht van flexibiliteit #10: Het vertrouwen van een innovatieve, solide zakenpartner

CiPiO is onderdeel van VDL Services B.V. Als één van de vele VDL bedrijven staat zij als solide partner garant voor een technisch hoogwaardige oplossing en service. Daarnaast kan de bewezen software van softwarepartner Last Mile Logistics moeiteloos tienduizenden pakketten per dag afhandelen. Zo kunnen zowel bezorgers als ontvangers én beheerders altijd vertrouwen op een snelle en betrouwbare service.

Zowel de hardware als de software worden volledig in eigen huis ontwikkeld. Speciale wensen of maatwerk nodig voor een eigen, nieuwe toepassing? Wij houden wel van een mooie uitdaging!

 

Kortom, met onze flexibele en kwalitatieve pakketautomaat oplossingen bieden we klanten de perfecte combinatie van gemak, betaalbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Weten hoe de CiPiObox helpt bij jullie complexbewoners? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

 

Terug naar overzicht