De CiPiObox iets voor jullie?

De voordelen van zowel privé als zakelijk gebruik van een CiPiObox zijn evident. Met een almaar groeiend volume pakketbezorgingen is onze pakketautomaat dé toekomstbestendige voorziening bij elke gebruiker. Met zekerheid afgeleverd bij poging één, dus minder verkeersbewegingen (van zowel bezorger als ontvanger) en dus minder verkeersdruk en uitstoot. De CiPiObox draagt zo bij aan veiligheid en leefbaarheid.

Wonen
Appartementencomplex of flat

Het groeiende gemak van thuisbezorging zorgt helaas ook voor de nodige uitdagingen en irritaties bij bewoners van appartementencomplexen. De onzekerheid of en hoe je pakketje wordt bezorgd, buren die lastig worden gevallen om voor anderen pakketten aan te nemen, het gevoel van onveiligheid vanwege onbekenden in het complex. Helaas vaak herkenbaar voor bewoners van appartmentencomplexen, ongeacht de leeftijd.

VvE’s, ontwikkelaars, woningcorporaties of beheerders die deze problemen serieus nemen en een professionele oplossing zoeken, kiezen voor de toekomstbestendige Cipiobox. Daarnaast past de Cipiobox uitstekend binnen belangrijke actuele thema’s zoals duurzaamheid en leefbaarheid van (binnen)steden en langer zelfstandig wonen.

Een pakketautomaat van CiPiO kan in de ontwerpfase van nieuwbouw of renovatie al worden ingetekend. Maar ze zijn ook eenvoudig te plaatsen in bestaande complexen. 

Werken
Professioneel geregeld

Bedrijfsverzamelgebouwen zijn erg in opkomst en kennen een bijzonder dynamiek. Meerdere bedrijven huizen onder hetzelfde dak en voor hen geldt dat imago en werkgenot sterk afhankelijk zijn van de geboden uitstraling en voorzieningen. En tevreden huurders zijn nu eenmaal ook trouwe huurders.

Zowel huurder als verhuurder zijn daarom gebaat bij een verzorgde entree, waar je niet struikelt over de pakketjes die ook nog eens lelijk in het zicht liggen. De Cipiobox zorgt dan voor een modern en professioneel visitekaartje.

Ook zien we steeds meer bedrijven die een Cipiobox als incentive gebruiken voor hun personeel. Zo kunnen medewerkers eenvoudig pakketjes bij hun werk laten aankomen en hoeven ze onderweg van of naar hun werk niet te haasten of om te rijden. Eenvoudig geplaatst op een centrale plek in het bedrijf biedt het tevens mogelijkheden om (ook corona-proof) zaken met collega’s uit te wisselen.

"Pandeigenaren, beheerders en VvE's beseffen steeds meer dat een pakketautomaat een standaardvoorziening wordt. Het is iets waarmee zij een extra service kunnen bieden, die steeds meer bewoners graag willen."

Zakelijk
Nieuwe mogelijkheden

Al sinds 2012 heeft CiPiO kennis en ervaring met de zakelijke markt. Niet alleen biedt zij de retail oplossingen om consumenten met click & collect automaten afhaalgemak te bieden. Ook met logistieke crossdock spelers en PostNL werden verregaande integraties tot stand gebracht.

Corona heeft veel bedrijven gedwongen ook na te denken over hun propositie en over innovatieve concepten om klanten op nieuwe en andere manieren te bedienen. CiPiO denkt daarin mee en adviseert. Soms kunnen we met onze standaardoplossingen aan de slag maar als maatwerk nodig is, nemen we alle zorg uit handen. Van concept tot oplevering en beheer. Zowel softwarematig als de hardware.

De CiPiObox biedt logistieke innovaties voor zowel B2C als B2B toepassingen.

Buren meer rust,
jij meer privacy