Onze missie: betaalbare eenvoud en gemak

Stap 1

Stel jullie CiPiObox samen

CiPiO biedt de meest flexibele oplossing om jullie eigen pakketautomaat samen te stellen. Er zijn verschillende modules beschikbaar met eigen vakverdelingen.

Het begint altijd met de technische module, waar het scherm en de electronica in zitten. Kies daarnaast eenvoudig hoeveel van welke modules jullie willen. Dit is afhankelijk van het aantal voordeuren en het gemiddelde pakkettenvolume. En komen jullie straks capaciteit te kort? Dan breiden we jullie pakketautomaat net zo eenvoudig uit.

Standaard kan er uit drie RAL kleuren worden gekozen die naadloos passen bij elk schilderwerk in jullie complex. Juist iets chiquers of moderners? Tegen meerprijs ontwerpen jullie een eigen krasvaste print.

Stap 2

CiPiO plaatst de pakketautomaat

De meest aangewezen plaats voor de CiPiObox is in de centrale entree. Deze centrale plek is voor zowel bezorger als ontvanger goed te bereiken. De enige voorziening die hier zelf geregeld moet worden om de CiPiObox aan te kunnen sluiten is een stopcontact.

Is het complex voorzien van een gesloten voordeur? Geen nood. We bieden de techniek om bezorgers éénmalig een geregistreerde toegang te verschaffen om een pakketje af te leveren.

We produceren meerdere malen per jaar nieuwe series automaten, dus we weten snel wanneer jullie kunnen beschikken over jullie automaat. We maken dan een afspraak voor de plaatsing.

Stap 3

Gebruikersbeheer instellen

De CiPiObox is bedoeld voor de huurders of eigenaren van een complex. De pakketautomaat werkt volgens het White Label principe, wat betekent dat alle pakket- en bezorgdiensten erop kunnen afleveren. 

In tegenstelling tot openbare pakketautomaten kunnen enkel bewoners of huurders zaken op hun CiPiObox laten afleveren. We richten daarom softwarematig een eenvoudig stukje gebruikersbeheer in om misbruik van de kast te voorkomen. Zo kunnen we van elk pakketje valideren of het daadwerkelijk  bestemd is voor een geregistreerde gebruiker uit het complex.

Na de plaatsing van een CiPiObox zorgen we voor heldere uitleg en gebruikersinstructies. Laat die pakketjes maar komen!

Uniek prijsmodel

Gewoon een vast bedrag per maand

Geen moeilijke constructies of verrassingen. Daar geloven we in bij CiPiO. Daarom huur je de CiPiObox gewoon per maand. De eerste maand is gratis en we werken niet met een abonnement of andere verplichtingen. Onze kasten zijn daarom per maand op te zeggen! Wel zo flexibel en transparant en uniek in Nederland!

Het maandelijkse huurbedrag is afhankelijk van het aantal modules dat wordt geplaatst. Benieuwd welke modules je nodig hebt? Neem contact met ons op, dan kunnen we adviseren. 

Uiteraard moeten we de automaat plaatsen, uitbreiden en ooit omwisselen of ophalen. Daar rekenen we per keer een vast bedrag voor, wat gelijk is door de hele Benelux. Storingen, schade of vandalisme? Wij zijn snel ter plaatse om het op te lossen.

Per maand
opzegbaar