Vercoma en CiPiO gaan samen voor een zorgeloos georganiseerde entree bij appartementencomplexen

Vercoma en CiPiO gaan samen voor een zorgeloos georganiseerde entree bij appartementencomplexen

30 januari 2023

Vercoma Communicatie Systemen en CiPiO pakketautomaten gaan samenwerken om entrees van appartementencomplexen in één klap te organiseren. Beide bedrijven zijn specialist op hun vakgebied en bieden bewoners met deze unieke samenwerking de mogelijkheid een veilige en georganiseerde entree te creëren. Onder de naam Access & Parcels gaan de twee bedrijven namelijk geïntegreerde oplossingen aanbieden voor toegangsbeheer én pakkettenontvangst.

De CiPiObox als oplossing voor pakketbezorgingen in appartementencomplexen
De aanhoudende groei van thuisbezorgingen plaatst bewoners van complexen voor grote uitdagingen. Thuis moeten blijven voor ontvangst, overlast voor buren, pakketjes die verdwijnen of rondzwervende bezorgers zijn maar enkele voorbeelden. CiPiO levert met haar white label pakketautomaten (de CiPiObox) dé veilige oplossing om die problemen op te lossen. Eenmaal geplaatst in de entree van een complex, kan elke bezorgdienst er eenvoudig én zeker pakketten in afleveren en kunnen bewoners die ophalen wanneer het hen uitkomt.

Toegangscontrolebeheer en deurcommunicatie van de toekomst
Deurcommunicatie- en toegangscontrolesystemen vormen een erg belangrijk onderdeel van het wooncomfort en gevoel van veiligheid bij wooncomplexen. Nederlands marktleider Vercoma verzorgt bedrijfszekere en stijlvolle oplossingen die gebruik maken van de allerlaatste technieken en die voldoen aan alle (toekomstig) denkbare eisen. Denk daarbij aan touchscreens, call-forwarding van oproepen naar mobiele devices en toegangscontrole met bluetooth op een smartphone. Naar wens biedt zij totaaloplossingen door ook benodigde dataverbindingen te leveren of het beheer van sleutelmutaties uit handen te nemen.

CiPiO en Vercoma zorgen samen voor optimaal wooncomfort
Vanaf 2023 gaan Vercoma en CiPiO samenwerken om producten en diensten aan te bieden die bewoners van complexen bij de voordeur volledig ontzorgen. Tijdens de Bouwbeurs 2023 (6 t/m 10 februari in de Jaarbeurs Utrecht) zullen zij onder de naam Access & Parcels hun primeur tonen, waarbij toegangsbeheer en pakketontvangst geïntegreerd zijn. “Naast toegangscontrolebeheer en deurintercom wordt het voor bewoners nu ook mogelijk om eenvoudig en veilig pakketten te ontvangen” aldus Arjan Schouten, manager Sales & Service bij Vercoma.

“Het is CiPiO gelukt om een pakketbezorger, op basis van een correcte barcode, gecontroleerd en éénmalig door een gesloten voordeur heen te krijgen. Die kan daarna eenvoudig én altijd zijn pakket kwijt. Je wil bij een gesloten voordeur immers niet dat iedereen zomaar als zogenaamde bezorger naar binnen kan lopen” vult Ed Klijsen van CiPiO aan.

Het beste van twee specialisten
“Het mooie van deze samenwerking is dat ontwikkelaars, investeerders of VvE’s voor de geïntegreerde Access & Parcels oplossing kunnen kiezen, maar ook vooral de vrijheid houden om dat niet te doen” stelt Arjan Schouten. “Zo bieden we opdrachtgevers met Acces & Parcels de mogelijkheid de combinatie van twee specialisten te kiezen maar zijn ze niet gebonden aan een lock-in als één van de services in toekomst veranderd moet worden.”

Zowel Vercoma als CiPiO hebben eigen, uitgebreide service- en onderhoudsdiensten die, indien nodig, snel in heel Nederland ter plekke kunnen zijn.

Terug