Bij CiPiO zien we een wereld die snel aan het veranderen is. Een wereld waarin iedereen steeds meer zelf aan de knoppen zit en in controle is. Waarin e-commerce explosief groeit en ons uitdaagt samen na te denken over duurzaamheid, nieuwe vormen van interactie en over innovatieve logistiek. Wij geloven dat veiligheid, zekerheid en eenvoud daarbij de norm moet zijn.

CiPiO brengt dit allemaal naar uw voordeur. En dat bedoelen we letterlijk. Als meest ervaren partij op de Nederlandse markt bieden we bewezen, gebruiksvriendelijke en degelijke oplossingen om pakketbezorging sterk te vereenvoudigen en klantvriendelijker te maken.

Wij doen dit door het ontwikkelen en beheren van mooie en slimme pakketautomaten die 24/7 beschikbaar zijn. Noem het de brievenbus van morgen. U bestelt online, vult uw adres in en ontvangt uw pakketje. Zo simpel is het. Ongeacht bij wie u koopt of door wie het wordt bezorgd!

De CiPiObox: safe, sure, simple.

CiPiO is een samenwerking van VDL Services en Last Mile Logistics.

U kent deze combinatie van de pakketautomaten van PostNL. Daar worden dagelijks feilloos grote volumes pakketjes verwerkt met dezelfde technologie. Met CiPiO bent u dus verzekerd van betrouwbaarheid door de jarenlange ervaring die zij heeft op de Last Mile.

VDL Services bouwt, plaatst en onderhoudt de pakketautomaten.
Last Mile Logistics is IT partner voor alle oplossingen.

Jullie eigen postkamer

Pakketjes feilloos geregeld

De almaar groeiende trend van bezorging is niet meer te negeren. Het is de gewoonste zaak van de wereld geworden om zowel zakelijk als privé spullen te laten bezorgen. Maar er kan veel mis gaan op het laatste stukje, met schade, verlies, ongemak en irritaties tot gevolg.

Hoe mooi zou het zijn om het gevoel te hebben van een eigen postkamer in jullie complex? Een plek waar iemand zich bekommert om jouw pakketjes. Iemand die ervoor zorgt dat jullie pakketbezorging altijd feilloos geregeld is.

CiPiO, aangenaam. Jullie eigen Chief Parcel Officer!

Geen zoekende
bezorgers meer