Het gemak van bezorging in een pakketautomaat

Waar een postbezorger vroeger met één tas brieven zijn wijk liep, rijden nu pakketbezorgers in bestelbusjes van diverse bezorgdiensten af en aan. 

De Nederlandse brievenpost is in de laatste 10 jaar gehalveerd, terwijl het aantal bezorgde pakketjes in Nederland in 5 jaar verdubbelde naar meer dan 650 miljoen in 2021! En die groei is niet alleen voor de bezorgers een uitdaging…

Tijd voor een duurzame oplossing om pakketjes veilig en zeker te ontvangen.
Maak kennis met de brievenbus van morgen: de CiPiObox.

Stalen, inbraakwerende kasten die tegen een stootje kunnen.

Zowel via het scherm als per app te bedienen.

Eenvoudig modulair samen te stellen en uit te breiden.

Jullie eigen postkamer
Voor appartement of kantoor

Bij CiPiO denken we dat het ontvangen van pakketjes anno nu voor iedereen gemakkelijk moet zijn en geen gedoe mag opleveren. De vertrouwde brievenbus biedt echter geen antwoord.

Met een slimme pakketautomaat profiteert elke gebruiker van modern gemak. De bezorger kan altijd zijn pakketje kwijt en de ontvanger kan het altijd aannemen. Die hoeft niet eens aanwezig te zijn! Iedereen kan nu beschikken over de luxe van een eigen postkamer.

 

appartementen-pakketautomaat-pakketjes

"De CiPiObox biedt de best bewezen technologie in Nederland. Met deze technologie worden dagelijks al duizenden pakketten per dag afgehandeld."

Flexibiliteit voorop

De krachtpatser onder de pakketautomaten

Met de CiPiObox haal je de meest flexibele krachtpatser onder de pakketautomaten in huis. Afhankelijk van het aantal woningen of huurders in jullie complex, en de hoeveelheid zendingen die dagelijks worden bezorgd, stel je eenvoudig de CiPiObox samen.

Naast de technische module bieden we verschillende modules met eigen vakverdelingen.
Deze modules zijn achteraf probleemloos toe te voegen. Mocht na verloop van tijd blijken dat jullie complex capaciteit tekort komt, dan is de kast dus eenvoudig en onbeperkt uit te breiden!

Efficiciënt en
duurzaam